Swollen Members на живо в София!

Събития (минали) — От на февруари 15, 2015 в 13:01

След силното хип хоп начало на годината, което art-moving платформата Phat Bride Productions поставя с „Representa Hip Hop Fest“ и краля на „death“ рапа – Necro, идва ред на viagra pill една дълго чакана по нашите географски ширини групи. Това са reliable online pharmacy канадците Swollen Members, които пристигат у нас за умопомрачително шоу на 27 февруари в столичния клуб Mixtape 5.

Преди време беше обявена дата за Swollen Members в София, но тя бе първо променена, а след това отменена. Това породи разочарование и негодувание у феновете. За да запълни тази празнина, миналата година в столицата ни дойде едната половина от легендарната група – Madchild. Той разтърси клуба с огромния заряд http://cialis-canadian-pharma.com/ от енергия, който носи със себе си.

Този път, за още по-голям ефект, Madchild взема и сценичната си половинка – Prevail, с който заедно формират Swollen Members. През годините в състава на групата се включват и други изпълнители – някои за съвсем кратко, други не толкова, но в основата си тя винаги изглежда така. plavix side effects of stopping Канадците имат цели девет awc canadian pharmacy студийни албума, така че не им липсва материал за подобаващо представяне пред нетърпеливата публика.

–––––––––––-

Спечелете ДВЕ покани за SWOLLEN MEMBERS (27.02 @ Mixtape 5)!

–––––––––––-

Преди тъй чаканите гости да се качат на сцената, това ще направи Tragic. За местното подгряване ще се погрижат познатите лица от Sofia Finest, както и други изпълнители, които тепърва ще бъдат обявени. С ценния билет можете да се сдобиете от всяка каса на Ticketlogic или на телефон 0887 333 112.

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/335010596699147/?fref=ts

swollen2

Повече за Swollen Members и Phat Bride Productions ще намерите на:

https://www.facebook.com/official.swollenmembers
https://www.facebook.com/phatbride

Тагове: , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes