NECRO на живо в София! (13 февруари @ Фабрика 126)

Събития, Събития (минали) — От на февруари 6, 2015 в 17:59

След „Representa hip hop fest“, на който на една се качиха изпълнители от пет различни държави, „art-moving“ платформата Phat Bride Productions продължава своята хип хоп поредица със създателя на т.нар. „death“ рап – Necro.

Концертът ще се проведе на 13 февруари във Фабрика 126, като част от европейското турне на изпълнителя – „The terminator tour.

Това е второто гостуване на Necro на българска територия. Първото, през 2008 година, остава запомнящо се за присъствалите в препълнената зала.

Сега верните фенове са готови да се запознаят на живо с новите проекти на американския изпълнител, един от които е съвместен албум с легендарния Kool G Rap.

necro2

Necro е създател на лейбъла Psycho+Logical-Records, който работи изключително продуктивно и е отговорен за излизането на различни проекти от Ill Bill, Sabac Red, Q-Unique, Mr Hyde и Missin Linx.

Освен това той е един от пионерите в метъл-рапа. Стилът му, който сам той определя като „death рап“, е тежък, наситен с насилие, секс, наркотици и сатанизъм. Това го прави труден за възприемане от всекино изпълнителят е събрал сериозна фен-база, която се простира далеч извън границите на хип хопа.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic или на телефон 0887 333 112. 

Повече за Necro и Phat Bride Productions ще намерите на:

Facebook:
https://www.facebook.com/necrohiphop
https://www.facebook.com/phatbride

Тагове: , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes