Метрополис pres. Future Heroes Total: Sasha Carassi, Sian и Bart Skils (7 март @ Зала Христо Ботев)

Събития (минали) — От на февруари 28, 2015 в 12:48

Metropolis ни канят на Future Heroes TOTAL в Зала Христо Ботев! Датата е 7-ми март, а гости ще са Sasha Carassi, SIAN и Bart Skils.

Наближава и тазгодишното издание на Future Heroes организирано от Metropolis! На 7-ми март от 22:00 в Зала Христо Ботев ще се случи най-мащабното парти от поредицата, като гости ще са трима герои от бъдещето на електронната музика – магьосникa от Неапол Sasha Carassi (Phobiq, IT), ексцентричния ирландец SIAN (Octopus, ES) и летящия холандец BART SKILS (Drumcode, NL), подпомогнати както винаги от METROPOLIS’ DJs.

Ето, че минава точно една година от миналогодишното издание на Future Heroes, като и тази година датата и мястото са абсолютно същи! Вече над 4 години платформата Future Heroes представя на българската публика най-актуалните имена от световната електронна сцена. Благодарение на нея, своят дебют пред родните меломани вече направиха редица нови техно артисти. Безспорният успех на парти поредицата се доказва и от факта, че след първото си идване като непознати на българската публика герои, DJ-и като Sam Paganini, Ilario Alicante и Harvey Mckay се връщат на следващи Future Heroes – издания като вече утвърдени популярни иноватори.

Такъв е случаят и със Sasha Carassi, чието дебютно за България участие преди 3 години е последвано от сегашно триумфално завръщане като част от каталозите на Drumcode, Harthouse, Sleaze, Weave и много други. Още с паметния си сет през 2012-а година в Sofia Sound Factory Sasha плени българската публика с ритмичната си енергия и звуковия финес на минималистичната си музика. Освен престижни издания и колаборации, талантът му осигурява участия на най-престижните фестивали и сцени в Европа, Америка и Азия, а бонусът към първокласната селекция е че Sasha винаги пуска само на винилови плочи, които колекционира още от 80-те.

Модерно техно от бъдещето – това въплъщава вторият гост на Future Heroes – SIAN и неговият лейбъл Octopus. Запален по ентомология, космология и морска биология, но и със сериозен интерес към отпечатъка на рейв поколението върху обществото, той просто няма как да се впише в рамките на стандартното изкуство. Затова не е изненада и ореолът му на ексцентричен иноватор.

SIAN е роден в Дъблин (Ирландия), израства в Южна Испания и отрано плува в по-авангардната част от клубната електронна сцена. Траковете му потапят във фантастична, бавна и хипнотизираща вселена, която определено се харесва на лейбъли като Soma, Pokerflat, Bedrock, Aus.

С основаването на неговия Octopus обаче, атаките към върховите позиции на Beatport Top Ten стават постоянни, докато компанията не заема твърда позиция в челната петица на най-продаваните техно лейбъли в света. SIAN е резидент в някои от най-уважаваните клубове и фестивали в Европа, Азия, САЩ, Южна Америка, Австралия и отвъд, защото превръща дансинга във вуду фиеста от техно, FX и наелектрезиращи нарязани тонове.

Винаги крачка напред в играта е и третият герой от бъдещето BART SKILS – един от най-уважаваните и търсени холандски диджеи и автор на най-добрите танцувални тракове на холандската сцена последните няколко години. Обожаван от техно феновете заради изящните си мелодии и композиция, Bart Skils работи с култови лейбъли, като Drumcode, 100% Pure, Tronic, Break New Soil, Cocoon и Rejected.

Репутацията му на майстор, който изпипва своите продукции до съвършенство, пък му дава възможността да ремискира някои ключови имена като Joris Voorn, Adam Beyer, Christian Smith, Nicole Moudaber, Kaiserdisco и Kollektiv Turmstrasse. Заедно с колегата си Anton Pieete формира техно алианса District One. Двамата се превръщат в едни от главните играчи на амстердамската нова сцена, а SKILS е един от основоположниците на New School техно школата в холандската столица.

По всичко личи, че ни предстои Future Heroes събитие, в което комбинацията от иновация и световно признат опит ще бъде равно на запомнящо се парти!

Билети – в мрежата на Eventim 

Официалната страница на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/323389301197379/

Повече за Metropolis ще намерите на:

Official sitehttp://www.metropolis-bg.com/
Facebook
https://www.facebook.com/MetropolisDJs/info

Тагове: , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes