Horizon Festival 2015 (7-13 март в Банско)

Събития (минали) — От на януари 28, 2015 в 18:23

За трета поредна година Банско ще се състои Horizon Festival, който се отвърди като един от най-интересните и привлекателни фестивали не само в България, но и в Европа! От 7 до 13 март китното ни гардче ще приюти меломани, фенове на зимните спортове и над 80 артисти от световните хаус, техно, бас, хип хоп и реге сцени, сред които Moodymann, Submotion Orchestra, Ben UFO, KiNK, Move D, DJ EZ, Om Unit, Pearson Sound, Congo Natty, Ant TC1 и др.

Впечатленията ни от миналогодишното издание може да прочетете ТУК, като тази година очакваме с огромен интерес голяма част от обявените гости!  Horizon Festival 2015 е селектиран в множество класации за най-добрите световни фестивали, сред които Топ 5 Бутикови Фестивали на Pulse Radio,  Best Overseas на UK Festival Awards, топ 10 – март на Resident Advisor и Best Indoor Festival на European Festival Awards. Третото издание е естественото продължение на амбициозния проект, който печели публиката с разнообразна музикална програма, съчетана с отлична възможност за зимна ваканция. Фестивалът се отличава със специфична атмосфера и разнообразни сцени. Дневната и вечерна програма ще се случи на повече от 20 локации, сред които освен най-добрите клубове и барове в града, домакини на електронния саунд ще бъдат и таен планински хотел, сцена насред гората, средновековна банкетна зала, панорамна тераса и индустриално подземно хале.

horizon2015-610x194

На различните сцени ще се качат някои от установените имена в съвременната електронна музика. Лайн-ъпът оглавява хаус и техно легендата MOODYMANN, а плътно до него се нареждат най-успешният български изпълнител на електронната сцена KiNK и британският талант BEN UFO. На бас и геридж сцената ще се качи #1 геридж DJ в света според колегите от списание MixmagDJ EZ, реге стилът е поверен на Congo Natty и Mungo’s Hi-Fi, а концертната програма ще включва Submotion Orchestra, както и соул и арендби сензацията Fatima and Eglo Band. Към всички имена се присъединяват и Egyptian Lover, Move D, Pearson Sound, Fliptrix,  Ant TC1, Foreign Concept, Kasra и много други обещаващи артисти от ъндърграунд сцената.

Horizon Festival 2015 кани всички фенове на музиката и зимните спортове да прекарат цяла седмица, наситена с много каране, музика и настроение. Най-големите ентусиасти могат да закупят своя Full Pass билет за целия период на фестивала на цена от 100лв., а за останалите има четиридневни билети за първата (6-9 март) или втора (10-13 март) част от седмицата на цена от 60лв. Билети се продават в мрежата на Eventim.bg и Boardshop.  

Повече за Horizon Festival ще намерите на:

Official sitehttp://www.horizonfestival.net/
http://www.horizonfestival.bg/

Facebook: https://www.facebook.com/horizonfestivalHQ
https://www.facebook.com/horizonfestivalbg

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes