Douglas Dare ще подгрява FINK на участието му в София (2 февруари 2015 @ Sofia Live Club)

Събития (минали) — От на януари 14, 2015 в 17:52

Douglas Dare официално е част от тазгодишното турне на FINKHardBeliever“ и като такава, ще успеем и ние да му се насладим на живо на 2 февруари в Sofia Live Club!

В началото на следващия месец, 2 февруари, Sofia Live Club става официална спирка oт европейското турне HardBeliever на британския изпълнител FINK. Пред българската публикаFinGreenall ще свири заедно с Tim Thornton (барабани и китара) и GuyWhittaker (бас китара). Преди да приковат вниманието ни с хипнотичната си музика, на сцената на столичния клуб ще се качи имногообещаващият млад артист Douglas Dare.

Като певец и текстописец, в DOUGLAS DARE се крие огромен талант, който мигновено печели вниманието на публиката и често бива сравняван с артисти като James Blake и Thom Yorke. Не е случаен и фактът, че именно FINK го прави част от турнето си. Характерните мрачни, но елегантно поднесени звуци, Douglas допълва с приковаващия си глас и интензивни пиано акорди. Ето защо и музиката му бързо грабва лондонския индилейбъл Erased Tapes и той записва дебютния си албум, озаглавен ‘Whelm’ (май 2014). Именно парчета от него ще чуем на 2 февруари.

DOUGLAS DARE_1

След прочувственото изпълнение на Douglasще се потопим и в едно много лично и интимно акустично преживяване с FINK.  Меланхолични и същевременно агресивни, песните от албума ‘Hard Believer‘ се открояват с тихо интро, прерастващо в интензивна вълна от хипнотични звуци. Всяко парче е умела смесица от фолк, блус и инди рок, дълбок и прочувствен текст, който непринудено затваря кръга.

Билети за концерта на Fink може да намерите в билетната мрежа на Eventim (магазини Германос, Пикадили, Техномаркет, Usit Colours и бензиностанции OMV) на цена от 20 лева. За повече информация следете каналите на ReelFeel в социалните мрежи – Facebook, Instagram и Twitter.

 

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes