SKRILLEX за първи път в България! (29 януари @ YALTA CLUB)

Новини — От на декември 8, 2014 в 16:58

SKRILLEX избра YALTA CLUB Световноизвестният артист с огромен талант и 6 награди Грами – SKRILLEX избра да включи столичния клуб YALTA в ексклузивното си клубно турне през новата 2015 година. 

Световноизвестният артист с огромен талант и 6 награди Грами – SKRILLEX избра да включи столичния клуб YALTA в ексклузивното си клубно турне през новата 2015 година. Точно на 29 януари опустошителната музикална сила и заряд на SKRILLEX ще връхлетят ROOM 1, както никога досега. За най-големите фенове на дъбстеп машината, този четвъртък тръгват ограничено количество промоционални билети на цена от 40 лв в Yalta Club и Eventim. След изчерпването им билети ще се продават на цена от 50 лева.

Skrillex-festival

Sonny John Moore, познат с артистичния псевдоним SKRILLEX, e един от най-актуалните, харесвани и продавани артисти към днешна дата. Богата музикална история от над 11 години усилена работа с безгранична страст, безспорния талант и постоянството извеждат SKRILLEX на върха, където му е мястото.

Стартирал кариерата си катовокал на харкор бандата From First to Last, днес SKRILLEX e носител на 6 награди Грами (част, от които за най-добър денс и електронен албум), държи още отличието за най-добър музикален клип на MTVVideo Music Awards (2012 г.) и изпъква с близо 20милионапоследователивъвФейсбук и над 3 милиона в Туитър, което през 2012-та го нарежда под номер 1 в класацията „БилбордСоушъл″.

Skrillex-Grammy

Хитовите ‘Scary Monsters’, ‘Nice Sprites’, ‘Bangarang‘, както и работата му с KORN, DEADMAU5, DIPLO са само част от причините, заради които казваме, че за артист като SKRILLEX може да се говори много.

SKRILLEX не просто заковава интереса към себе си с агресивен и модерен подход в музиката, той се превръща в сензацията на електронната сцена, до която българската публика ще има щастието най-после да се докосне на 29 януари в YALTA CLUB.

Повече за Skrillex и Ragga Twins ще намерите на:

Official sitehttp://www.skrillex.com/
Twitterhttp://twitter.com/skrillex
Facebookhttps://www.facebook.com/skrillex
Soundcloudhttps://soundcloud.com/skrillex
Youtubehttp://www.youtube.com/TheOfficialSkrillex

Тагове: , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes