Топ 5 на най-популярните актьори-диджеи

Статии — От на ноември 12, 2014 в 00:29

Кой би предположил, че световноизвестни личности от различни професионални сфери имат толкова голям афинитет към музиката колкото нас, активните слушатели?

Оказва се обаче, че не само псевдозвезди като Paris Hilton обичат да купонясват зад пулта! Някои от най-видните в днешно време актьори също не пропускат да демонстрират своите диджейски умения. Затова ви предлагаме да разберете кои са петте най-популярни актьори не само на световната киносцена, но и на музикалната.

–––––––––––––

1. Idris Elba

Big Driis е музикалният проект на британския актьор Idris Elba, зародил се преди 15 години. В началото той започва като асистент на своя чичо – дисководещ по сватбени празненства, а впоследствие започва да развива и собствена кариера.

През 2012 г., като диджей със световна репутация, Elba е поканен да участва в документалната поредица „How Clubbing Changed The World“ – филм, разглеждащ развитието и влиянието на електронната музика и клубния живот.

Idris Elba – Look With Your Ears Mix – Vol.2 by Idris Elba on Mixcloud

2. Kristian Nairn

Понякога се снимам във филми, понякога диджействам. А понякога правя и музика.“ Това е скромното представяне на Kristian Nairn – по-познат като Hodor от легендарния сериал на HBO „Игри на тронове“ (на англ. „Game of Thrones“), на страницата си в Soundcloud. Музикалното хоби на ирландеца е добре познато по света, за което свидетелства и настоящото му американско турне „Rave of Thrones“.

Музикалната му кариера може да следите в Soundcloud, на https://soundcloud.com/kristiannairn.

Kristian Nairn

3. Elijah Wood

Виждали сме образа на Frodo Baggins от „Властелинът на пръстените“ (на англ. „Lord of the Rings“) в какви ли не инициативи (в това число и в подигравателни). Но все още не можем да си представим самия Elijah Wood като човек, който ще диктува вечерта, заобиколен от богато диджейско оборудване. Дори и след долния видеоклип!

И докато повечето имена от списъка ни залагат на електрони стилове, то DJ Frodo, като че ли, предпочита по-улегналотo звучене. Уви, Elijah определено не е от дискожокеите, които вдигат градуса на купона. Напротив. С липсата си на ентусиазъм той убива и най-малкия зачатък на парти настроение.

4. Michelle Rodriguez

Има ли нещо по-секси от секси актриса? Ами, да – секси актриса-диджей! „Бързата и яростна“ Rodriguez може да бъде видяна (и чута!) на различни ивенти, като например по време на един от най-престижните кинофоруми в света – Международният филмов фестивал на Кан, в Южна Франция.

Michelle+Rodriguez+Premiere+Columbia+Pictures+j-WHYd5JOEfl

5. Ansel Elgort

20-годишният актьор, когото лично ние видяхме за последно на големия екран във филма „Кери“ (на англ. „Carrie“), се занимава сериозно и с музика. Под псевдонима Ansolo той има до момента издания за няколко лейбъла (сред които Staar Traxx), а по-рано тази година взе участие и в музикалния фестивал Electric Zoo, в Ню Йорк.

Източник: Еdm.com

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes