Basscatz & Zafayah, Abysmatic и Manners Live заформят тежко парти (22 ноември@ бар 4 ROOMS)

Събития (минали) — От на ноември 19, 2014 в 15:09

На 22-ри ноември, събота, бар 4 СТАИ има удоволствието да ви покани на едно дефинитивно за локалната бас сцена събитие, с участието на едни от най-ярките артисти в нискочестотния жанров спектър.

Представители на четири от стиловите амплитуди в тежката електронна музика се събират за да отбележат подобаващо премиерата на новия видео сингъл на Basscatz & Zafayah – ‘Real Life‘, както и за да отнесат лицата на присъстващите посредством предпочитаната си бас дисциплина.

Bashment и Monk, познати още като Manners, предизвикаха сериозни вълни още с първия си авторски ремикс на ‘Добър вечер, лека нощ‘ на Мария Нейкова, като наскоро затвърдиха позициите си в жанра с участието си в първата българска трап компилация.

Abysmatic е постоянно еволюираща дръм и бас формация, черпеща вдъхновение за лайв изпълненията си от групи като THE PRODIGY и PENDULUM, преплитайки безкомпромисна електроника с агресивни живи китари и барабани. Групата е на път да издаде второто си авторско EP, материал от което ще бъде представен на живо и на 22-ри ноември.

Basscatz, пионерите на родната дъбстеп сцена и отговорниците за един от може би най-важните за българската бас музика тракове – ‘Thriller‘, се завръщат с дълбокия си, футуристичен звук в бар „4 СТАИ“, за да представят новата си колаборация с един също толкова специален изпълнител.

Zafayah, един от създателите на реге сцената в България, участвал в безброй проекти с родни и чуждестранни величия, ще даде глас и душа на нискочестотните бийтове на Basscatz в един ексклузивен общ сет, вдъхновен от работата на двете страни по съвместния им нов сингъл  ‘Real Life‘.

Линк към събититето във Facebook: https://www.facebook.com/events/1506810799573647/?ref_newsfeed_story_type=regular

Входът преди 22:00 ч. е свободен, а след 22:00 ч.5 лв.

Програма:

20:00 – 23:00 WARM UP
23:00 – 00:00 ABYSMATIC (DJ SET)
00:00 – 01:00 MANNERS (DJ SET)
01:00 – 02:00 ABYSMATIC (LIVE SET)
02:00 – 03:00 BASSCATZ & ZAFAYAH (LIVE SET)
03:00 – 06:00 MASH UP

Повече за изпълнителите ще намерите на:

Оfficial site
Basscatz: https://www.platform-music.org/
ABYSMATIC: http://abysmatic.com/?
Zafayah: http://rootsrocket.org/artist-music-zafayah-music.html
Manners: https://www.facebook.com/mannersrus

Facebook:
Basscatz: https://www.facebook.com/basscatz
ABYSMATIC: https://www.facebook.com/abysmatic
Zafayah: https://www.facebook.com/Zafayah.music

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes