Ndoe – ’10 от 10′ (ONE SHOT: Епизод 10) (видео + mp3 даунлоуд)

MP3/Даунлоуди, Видеоклипове — От на октомври 5, 2014 в 13:09

Излезе десетият и последен (засега) епизод от поредицата на Facing The Sun ‘One Shot‘. Финалът на еднокадровата концепция е отбелязан повече от грандиозно, защото в него участва един от бащите на хип хоп музиката у нас – Ndoe (DRS).

Съвсем тематично на повода, парчето, с което изскача Ndoe, е озаглавено ‘10 от 10‘. То е по музика на DJ Diamondz (инструментал), Стефосникът От Нос (помогнал за аранжимента) и Краси Тодоров (микс и мастеринг). Видеопродукцията е реализирана от режисьора Виктор Антонов (Rikk) и оператора Томислав Михайлов – Чочо.

Най-интересното около инициативата е начинанието на екипа му да го превърне в явление, несрещано досега в историята на кинематографията, а именно да го заснеме в т. нар. „reverse one shot“. Както подсказва понятието, цялото видео е заснето в един единствен кадър, който след това е бил обърнат отзад напред. За да се постигне синхронизация между картината и движенията на устата на Ndoe, докато пее, той е трябвало да заучи текста си наобратно (съвсем нелека задача, както признава той в интервюто си за сп. „Eталон“).

Цялостната идея на десетия епизод на ‘One Shot‘ не би могла да бъде представена в сегашния си вид без помощта на Mytag, Mysa, YBBY, Тони, Делчо Димов и всички останали участници в нея.

10 от 10‘ може да бъде свален свободно от ТУК.

А ето как изглежда и текстът на обратно:

ndoe-10-ot-10-text

Повече за NDOE и Facing The Sun ще намерите на:

Official Sitehttp://store.facingthesun.eu/
Twitterhttp://www.twitter.com/facingthesun_
Facebookhttps://www.facebook.com/facingthesunofficial/
https://www.facebook.com/ndoe.drs
YouTubewww.youtube.com/facingthesunofficial

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes