H.M.S.U. pres. 20 years of Metalheadz (11 октомври @ Парти Център 4КМ)

Събития (минали) — От на октомври 4, 2014 в 10:00

Легендарният дръм и бас лейбъл Metalheadz става на 20 години! По този повод лидерите на родната дръм и бас сцена H.M.S.U. канят Doc Scott, Ulterior Motive и Dom & Roland! Освен гостите на сцената ще видим и чуем родните таланти High Roll, EXo и Ogonek.

Doc-ScottАртисти от превърналият се в религия лейбъл за дръм и бас музика ще гостуват в София на 11 октомври, в Партицентър 4КМ. Три от най-влиятелните имена в екипа на Goldie и неговия проект Metalheadz ще водят програмта на среднощната забава, организирана от H.M.S.U. Публиката ще може да се наслади на селекцията на Dom & Roland, Ulterior Motive и Doc Scott.

Мнозина смятат, че Metalheadz са основоположници на дръм и бас жанра, като те дефинират стила и го разграничават от джънгъл течението в ранните години на 90-те. Лейбълът е иницииран от небезизвестния Goldie и стартира през 1994-та с издания от Photek, Doc Scott, Alex Reece, Dillinja, Ed Rush и др. И до днес е изключително престижно за всеки в областта на дръм и бас музика да се разпише с парче с тази марка. Партито в София е част от празненствата по случай навършването на 20 години от първото официално издание на Metalheadz.

Ulterior-Motive-AЗа пръв път в България ще гостува Doc Scott, който присъства със своите издания и участия по света още от зората на дръм и баса. Любопитен факт е, че неговият лейбъл 31 Records също навършва 20 години през 2014-та, който и до днес продължава да е на вълната на модерния дръм и бас, издавайки музиката на свежите таланти, сред които Overlook, Om Unit, Reza, Escher, Thing и др.

За първи път ще гостуват и Ulterior Motive, чиито дебютен албум ‘The Fourth Wall‘ разгледахме обстойно ТУК. Дуото започва с издания през 2009-та и за кратко успява да привлече вниманието на диджеи и фенове от целия свят. Двамата издават ексклузивно лейбълите на TeeBeeSubtitles, и този на Goldie. Подобна референция е достатъчна гаранция за качествена продукция, нали?

dom-and-rolandЗа трети път ще видим на родна земя нечовекът с псевдоним Dom&Roland. Доминик Ангас започва с издания още през 1994 г. и днес е сред всепризнатите майстори на дръм и бас миска на живо. И при двете си предишни гостувания в България, по покана нa H.M.S.U., той остави публиката с впечатление, че “по-добро от това не е чувано”. Без съмнение феновете в региона ще очакват отново с нетърпение сета на Dom&Roland.

Събитието е с начален час 22:00.

Билети може да закупите от Еventim:

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/830185347025506/

Повече за организаторите и артистите ще намерите на:

Metalheadz: https://www.facebook.com/metalheadz.music
Ulterior Motive: https://www.facebook.com/ulteriormotive.uk
Doc Scott: https://www.facebook.com/DOCSCOTTOFFICIAL
Dom & Roland: https://www.facebook.com/domandroland

HMSU: https://www.facebook.com/hmsuorg
High Roll: https://www.facebook.com/highrollsounds
Ogonek: https://www.facebook.com/kenogo
EXo: https://www.facebook.com/dub2exo

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes