H.M.S.U. & Renesanz pres. Helloweed X2 (31 октомври @ Парти Център 4КМ)

Събития (минали) — От на октомври 29, 2014 в 20:43

31-ви октомври е нощта на Вси Светии и музикалните групировки на H.M.S.U и Renesanz са ни подготвили мащабно парти в две зали с капацитет от 1500 души и разнообразна музика с много качествен звук.

––––––––––––-

Рамо до рамо в оформянето на грандиозно хелоуинско парти застават двете най-активни родни организации за електронна музика – басерите от H.M.S.U и техно специалистите от Renesanz! Когато най-големите действат заедно, резултатът може да бъде само пълен фурор. За целта са се подготвили… с нещото, наречено HELLOWEEDx2.

Какво да очакваме? Този път ще отворят врати и двете гoлеми зали на „Пертицентър 4КМ“ в София. Ще има за всекиго по нещо – в едната зала е подготвена програма с разнообразие от техно стилове, в другата – дръм и басс феерия. Двете култури се срещат в магическата вечер на 31-ви октомври. Поканени са и специални гости!

Дръм енд бейс дуото от Херфордшир, Англия, Amoss изгрява на световната сцена през 2010 с издание за Cyclone Recordings. Следва издание за престижния Renegade Hardware през 2011 г., което изстрелва проекта на челни позиции на световната сцена. Започва серия от участия по световни клубове и редица издания за лейбъли като Horizons, Dispatch и др. Чували сте ги. Ще ги чуете и на живо. Отличават се с характерен минималистичен стил и интересни отклонения в сетовете си.

Немският диджей и продуцент с псевдоним Phuture Traxx е добре познат от десетките си съвместни тракове със Citizen Kain, както и с лейбъла си Neverending. Участва на повечето големи немски фестивали, както и на редица събития по целия свят. Дебютният му албум, продуциран заедно с Тoby Rost, скоро ще бъде издаден за легендарния Italo Business. Phuture Traxx е един от двамата хедлайнери на техно сцената на Helloweed.

Локалното участие е също на ниво! В дръм и басс залата се работи по двойки или казано на роден английски език – back to back. Ще чуем ЕХо и Bzzzt /HMSU, Mirizma/, което означава, че ни очаква селекция от дълбок, плътен и на места доста крив бас. Същата линия, но поднесена по уникалния за тях начин, ще бъде представена и от артистите на FSSPhirah & PreSize. Зад пулта ще се срещнат и Targy /HMSU/ и DTK /Soho/, които ще допринесат с мрачно настроение към минорните щрихи на празника. За финал Ogonek & Ruji ще покажат защо MetafiziQ Recordings е истинско превъплъщение на тъмната страна.

В техно залата ще видим ветераните Balthazar и Jackrock, участията на които се очакват винаги с нетърпение от родните фенове. Двамата записват непрестанни участия в чужбина и родната публика ги приветства при всяка възможност. Участие в тази зала ще вземат още Vladin и BD, Fartech и дуото Sajet и Izabella.

Издадохме всичко, остава само една загадка – вие как ще се маскирате?

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/593284580782526

Повече за организаторите и артистите ще намерите на:
HMSU: https://www.facebook.com/hmsuorg
Renesanz: https://www.facebook.com/renesanz.records
Amoss: https://www.facebook.com/AmossMusic
Phuture Traxx: https://www.facebook.com/phuturetraxx.official
Toby Rost: https://www.facebook.com/pages/Toby-Rost/200373200023205

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes