Harry Potter рапира! (видео)

Видеоклипове — От на октомври 30, 2014 в 10:45

Harry Potter е криел досега от нас още един страхотен талант! Освен умел в летенето върху метла и улавянето на снича приказният герой може и… да рапира!

Само за едно денонощие британският актьор Daniel Radcliffe, изиграл 7 пъти главната роля от знаменитата едноимена поредица за Harry Potter, си спечели стотици хиляди (ако не и милиони) рап фенове. Причината е успешното му представяне на лирическото предизвикателство, което Jimmy Fallon му отправи във вечерното си шоу по NBC преди два дни.

Radcliffe гостува в „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ за промотирането на новия си филм „Horns. В него той играе ролята на млад мъж, чиято приятелка е мистериозно убита. Една сутрин, година след трагедията, той се събужда, за да разбере, че от главата му са поникнали (дяволски) рога, които ще го подтикнат към търсене на отмъщение.

В хода на разговора актьорът споделя, че много се кефи на рап музика (особено на Eminem) и на това да заучава наизуст сложни и бързо редящи се текстове. Водещият се възползва от това откровение и отправи предизвикателство към Radcliffe – да изпълни текста към песента ‘Alphabet Aerobics‘ на Blackalicious по начин, по който самият рапър го прави. Задачата беше изпълнена успешно!

Остава да разберем дали актьорът ще започне собствена рап кариера в бъдеще. В случай, че това се стане, ние сме готови с предложение за псевдоним – Rappy Hopper! :)

Alphabet Aerobics‘ е съвместен трак на Blackalicious и Cut Chemist (от Jurassic 5). Парчето излиза през 1999 г., като част от ЕР-то ‘The A2G‘, а негов издател е Quannum Projects. Слушайте оригинала по-долу.

Повече за „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ ще намерите на:

Twitter: http://Twitter.com/FallonTonight
Facebook: https://Facebook.com/FallonTonight
Tumblr: http://fallontonight.tumblr.com/

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme
WordPress Themes