Росен Кукошаров – ‘На Две’

Видеоклипове — От на октомври 7, 2014 в 21:49

Излезе официалният видеоклип на първия самостоятелен сингъл на Росен Кукошаров, ‘На Две 

Росен Кукошаров е име, което предстои да срещаме все по-често в близкото бъдеще. Той притежава не само талант, но и подкрепата на доста силен съюзник, а именно на Музикаутор (бел.ред. – единственото сдружение в България за колективно управление на авторските права на композитори, автори на литературни и музикални произведения, както и на музикални издатели).

Росен е познат с работата си в група FreeStyle, където, заедно с BoBo, си поделят вокалната дейност. През есента на 2012 г. бандата издава албума ‘No time to play’, а година по-късно подгрява великия Jamiroquai в зала „Арена Армеец„. Днес, с подкрепата на Музикаутор, Росен издава дебютния си самостоятелен сингъл ‘На две’. Песента е създадена в копродукция с музикантите от FRЕАК Collective в Studio CTP Records, чиято основна цел е да създават устойчива във времето качествена музика.

Клипът е заснет от екипа на Виктор Иванов (режисьор), Димитър Скобелев (оператор) и Христо Дачев (асистент-оператор), а в него участва красивата актриса Елена Недкова.

Освен заради старта на дебютната песен ‘На две’ годината е ползотворна за Росен и като автор на текст в съвместна работа със самата Лили Иванова!

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes