Platform pres. TRUTH (13 септември @ клуб Terminal 1)

Събития (минали) — От на септември 8, 2014 в 22:15

Най-бързо развиващият се лейбъл за електронна музика в България – Pltform, затвърждава реномето си на парти промоутър с предстоящо шоу на 13 септември, в клуб Terminal 1! Неизневеряващи на стила си, момчетата от формацията за пореден път са спрели своя избор за гост на едно от най-спряганите имена на световната бас сцена, а именно новозеландското дуо TRUTH.

Със сигурност не са много хората у нас, които слушат “ителигентна” електронна музика и най-вероятно дори не са чували за TRUTH, но това предстои да се промени съвсем скоро, особено след като ви споделим няколко “опорни точки” от тяхната биография.

Имената на лейбъли като Deep Medi, Tempa, Rottun, SMOG, Artikal, Black Box, Boka, Wheel & Deal, Aquatic Lab и Get Darker недвусмислено говорят за постиженията на Andre и Tristan. Те са сред най-прогресиращите електронни композитори в бас музиката, като само за няколко години извървяват пътя от никому непознати ъндърграунд артисти до едно от най-хитовите имена в жанра.

Творящи заедно от 2009 г. насам, съвместният проектът на Andre и Tristan е определян като едно от чудесата на съвременния пост-дъбстеп (и на бас музиката въобще) и като “най-хубавото нещо, случило се на дъбстеп сцената в Америка” (Datsik).

TRUTH имат зад гърба си множество участия и турнета както на родна земя, така и в Европа, САЩ, Южна Америка, Австралия, та дори и в Азия! Творчеството им се отличава със силен емоционален заряд, настръхващи баслинии и разнообразно звучене, спечелило им уважение по целия свят и подкрепата на “най-големите” в жанра – Mala, Excision, Youngsta, Hatcha, N-Type и д.р. Техни парчета звучат по BBC Radio 1, Rinse FM и всички големи (онлайн) радиостанции.

В рамките на по-малко от година дуото е номинирано в няколко различни категории на ежегодните Награди на Dubstepforum – „Най-добър продуцент“, „Най-добър ремикс“ (с версията си на Seven – ‘Walter White’), „Най-добър подкаст“ (“Truth Chronicles”). Освен това парчето им ‘Born Enemies‘ получават номинация за „Най-добра песен“ за 2013 г. в конкурса на Bass Music Awards.

През следващата година пък очакваме третият дългосвирещ продукт на TRUTH – ‘Hollow World’, да си спечели място в категорията за най-добър албум на 2014 г. Той излезе на 10 юни под логото на Firepower Records и до момента се радва на голяма популярност.

Освен умели продуценти Andre и Tristan показват и завидни умения на разтърсващи дансинга диджеи, които предстои да видим само след седмица и ние! Участието на момчетата в България е част от европейското им турне, в което влизат още няколко страни, разположени на територията на Балканите – Хърватя, Гърция, Румъния и Турция. За реализацията на концертите у нас и на част от държавите съседки огромна помощ са оказали именно момчетата от Plаtform.

Часът на Истината ще настъпи на 13 септември,  точно в 12 ч., в клуб Терминал 1!

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/539951549449521/

Свалете Meridian Dan – ‘German Whip’ (feat. Big H & JME) (Truth Remix) от линка по-долу:

––––––––––––––––

Билетите са на цена от 20 лв и могат да бъдат закупите от:

*При закупени 4 билета получавате 5-ти безплатно* 

––––––––––––––––

Повече за TRUTH ще намерите на:

Official site: www.truthdubstep.com
http://truthnz.bandcamp.com/
Twitter: www.twitter.com/truthdubstep
Facebook: www.facebook.com/truthnz
Soundcloud: www.soundcloud.com/truthdubstep
Youtube: http://youtube.com/truthdubstepofficial

 

Тагове: , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes