HMSU – Broken Balkanz 2014 (27-29 юни @ Витоша)

Събития (минали) — От на юни 15, 2014 в 11:00

За 14 пореден път от музикалната дръм и бас формация HMSU организират издание на летния фестивал Broken Balkanz. То ще се проведе между 27 и 29 юни, на “Стамболова Поляна”, Витоша. В мероприятието ще вземат участие 16 гости, сред които: S.P.Y, TC, Teddy Killerz, Chris.Su.

Повече за събитието ще научите от неговото пресинфо:

Четиринадесето издание на ежегодното събитие ще събере феновете за купон под открито небе в продължение на повече от 40 часа без прекъсване от 27 до 29 юни. В полите на Витоша ще бъдат приветствани 16 гости от региона и света, а родните участници са избрани сред най-заслужилите в жанра. Мястото е на “Стамболова Поляна” в непосредствена близост до хижа Момина Скала, над местността Морените.

На практика място в програмата вече няма”, споделя Мартин Попов – програмен директор на фестивала. “Наистина искаме да включим всички желаещи, но в последните години в България дръм и баз музиката придоби особена популярност, съответно и броят на изпълнителите се повиши„.

По време на фестивала ще могат да се чуят едни от големите имена на международната сцена в момента, точно след като издадоха някои от най-силните си албум и сингли. Сред тях са бразилеца S.P.Y от Hospital Records, любимците на Skrillex – британеца TC, и руснаците от Teddy Killerz, както и легендарният унгарец – Chris.Su.

Мартин допълва – “Имаме съществено международно участие и от всички държави на Балканския полуостров и съвсем естествено освен тях избираме най-утвърдените диджеи и изпълнители в жанра у нас. Отново организирахме и състезание за млади надежди, победителят от който ще спечели ключово място в програмата.”.

HMSU BB14 FB cover

България днес е своеобразен център на тази относително нова култура. Именно тук се провежда единствения балкански фестивал за дръм и бас музика – Broken Balkanz. Със своите участия и албуми родните изпълнители придобиват все по-голяма популярност на световната сцена. Без съмнение една от причините е и дейността на Hard Music and Sounds United. За своите повече от 15 години съществуване, музикалното движение изработи над 350 събития и покани над 250 международни гости от различен ранг.

Качеството на летния фестивал Broken Balkanz както винаги е безкомпромисно, а за реализацията помагат и непринудени доброжелатели и доброволци. За обезпечаване сигурността на посетителите се работи в тясна връзка с дирекция ПП Витоша и Столична Община, които са партньори на мероприятието. За събитието ще бъде представена и нова саундсистема с допълнителна мощност. Става дума за комбинация от масивен звук и светлина с обща мощност над 60KW, който конкурира смело световните фестивали.

Повече информация за HMSU и фестивала ще намерите на:

http://fest.hmsu.org
https://www.facebook.com/events/413526418784913/
http://fb.com/brokenbalkanz
http://fb.com/hmsu.org

Тагове: , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes