Тrap Цензура Vol.3 (17 май @ клуб *Mixtape 5*)

Събития (минали) — От на май 12, 2014 в 17:37

За трети пореден път клуб *MIXTAPE 5* предоставя пространството на голямата си зала за поредната „Тrap Цензура„. Това ще се осъществи на 17 май, събота, но единствено лица над 18 г. ще могат да посетят събитието – и то безплатно!

Пресинфо:

Третото издание от серията „Trap Цензура“ за пореден път обещава специално подбрана доза динамичен и разчупен саунд. В основата на събитието стоят добре познатите локални селектори, които вече няколко пъти доказаха, че за една вечер могат да разкажат повече от 1001 истории от света на трап музиката.

В предишните 2 издания имахме възможността да чуем селекциите на „майсторите на спорта“ SAVA и Diamondz, които покрай цялата еуфория намериха време да споделят и някои любопитни подробности около съвместните им бъдещи музикални проекти. В „играта“ досега взеха участие също MANNERS, DoLittle, Knife и Bugz.

Събитието вече два пъти даде възможността да чуем някои не чак толкова популярни с честите си изяви локални селектори. Със сигурност си спомняте какво направи DJ Bugz в миналото издание на събитието… Повече от 3-часов сет, който едва ли не вдигна във въздуха целия клуб.

И този път сме подготвили нещо интересно. В събитието ще се включи Eskudrone за своя дебют на сцената на *MIXTAPE 5*. Eskudrone е ЕDM продуцент, които борави със стилове като Мoombahton, Big Room House, Dancehall Bass, но всъщност при него всичко започва от Трап музиката, която през 2012 г. отключва и желанието му да продуцира.
Освен него очакваме с нетърпение и сета на Emil Prize, който ще убеди тълпата, че няма електронен стил, с който да не може да се справи.

Ето една бегла представа какъв ще бъде дневният – или по-скоро нощният ред този път, като за точния лайнап ще ви информираме допълнително:

Eskudrone
Emil Prize
SAVA
Diamondz

Началото на събитието е 22:00 ч. Повече за него ще намерите на официалния му линк във фейсбук.

Тагове: , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme
WordPress Themes