EGOTRIP – ‘Така да бъде’ (fеаt. Chosz) (видео)

Видеоклипове, Новини — От на април 14, 2014 в 10:50

По неделнешки и предпремиерано (а по-късно и премиерно) избухнахме на официалното видео на новия български бенгър ‘Така да бъде‘! Тракът съставлява шест причини, поради които да продължите да слушате български хип хоп: словоохотливите господа от рап тандема EGOTRIP (Dafai и Galunsky), гост-емсито Chosz и благозвучният Feel, музикалните специалисти-практици Disco Nutter и DJ Darkstep и отговорникът за цялостната визия на клипа, Боян Карамфилов.

Първоначални опити за реализиране на песента се правят още през 2009 г. След незначителни реформи в музикантския екип, парчето най-накрая е записано през 2013 г. Само преди по-малко от месец пък се осъществява и визуалният сценарии на ‘Така да бъде‘. Самата премиера на клипа беше представена в социалните мрежи в неделя, точно в 20 ч.

Така да бъде‘ е първият сингъл от новия краткосвирещ проект на Egotrip ‘Първите седем‘. С него предстои да отбележим края на летния сезон, когато именно е планирано пускането му на пазара.

Who da квак iz Egotrip?

Egotrip е сравнително млад съвместен проект на Dafai и Galunsky (a.k.a. Werd Mechanic). Познати още с дейността си в So Called Crew, двамата, заедно с Chosz, Жлъч, Брят Че, Indianus, Trasher и Evgeny, издават два диска – ‘Изрезки‘ (2012 г.) и ‘Само Ирония ЕР‘ (2013 г).

egotrip

След втората тава тримата поемат по своя самостоятелен път. Chosz се съсредоточава върху третия си солов албум, а Dafai и Galunsky създават Egotrip с идеята за един по-съвременен и интелигентен поглед върху хип хоп музиката.

Така да бъде‘ е само една от песните, от които тепърва ще слушаме подобни братски колаборации между Egotrip и Chosz. Затова „stay tuned“, както се вика!

chosz

Повече за Chosz, EGOTRIP и Disco Nutter ще намерите на:

Official site:
https://egotripbg.bandpage.com/
http://bonkerz.org/

Twitterhttps://twitter.com/disco_nutter

Facebookwww.facebook.com/egotripbg
www.facebook.com/holoChoszt
www.facebook.com/disconutter

Soundcloudhttps://soundcloud.com/egotripbg
https://soundcloud.com/disconutter

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes