Рут представя ремикса и новото си видео към втория сингъл от ‘RUTH’ (22 февруари @ Sofia Live Club)

Видеоклипове, Новини — От на февруари 18, 2014 в 14:02

Преди 10 дни излезе новото видео на Рут Колева Turn This Around’. Парчето е вторият сингъл от едноимения ѝ албум ‘RUTH’, който предстои да се появи официално на пазара на 22 февруари 2014.

Това, което забелязахме моментално в клипа е ретроспективният елемент, който е особено тенденциозен в момента сред видеопродукциите на чуждестранните музиканти. Но и това си има обяснение. Идеята на клипа е от холандски произход – дело на режисьора Буба Дола. Самите кадри пък са заснети у нас, в края на миналата година. Ако сте пропуснали да ги видите, направете го по-долу.

На 22 февруари, в Sofia Live Club, клипът на ‘Turn This Around‘, както и нейното изпълнение ще бъдат представени на живо. Към тях ще се присъедини и специално създаденият от британския продуцент и диджей Ерик Лау ремикс. Зад гърба си той вече има няколко собствени албума и колаборации с едни от най-интересните изпълнители. Като гост-диджей, той е съпътствал Ерика Баду и Робърт Гласпър по време на последните им турнета.

Два дни преди концерта в Sofia Live Club предстопщият албум на Рут Колева излиза и на международния пазар. Лейбълите, които поемат разпространението му са съответно: за територията на Япония – P Vine, за Южна Корея – I Feel Music, за Индонезия – De Majors и за САЩ и Европа – Fat Beats. В България албумът се разпространява от лейбъла на Рут – Flat Line Collective.

Тагове: , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes