Документалният филм на Red Bull Music Academy вече за свободно гледане

Видеоклипове — От на февруари 19, 2014 в 20:14

През януари от Red Bull Music Academy (RBMA) оповестиха появата на документалния им филм ‘What a Difference Does it Make? A Film About Making Music’ в чест на 15-годишнината от съществуването на „академията“. От снощи той вече е качен в Youtube, като е предоставен също така за свободно сваляне.

Режисьор на продукцията е Ralf Schmerberg, а главната идея е представата за това, какво означава да си музикант в днешно време. Филмът предполага и един по-задълбочено обяснение по отношение на очакванията на кандидатите .

От това което успяхме да видим набързо от кадрите са интервюта с различни големи артисти като: Brian Eno, Philip Glass, Giorgio Moroder,James Murphy, Flying Lotus, Richie Hawtin, Todd Edwards, Erykah Badu, Skream, DJ Assault, Lee „Scratch“ Perry, Thundercat, Rakim и др.

В момента, в който разполагаме с един цял час свободно време обещаваме да изгледаме  ‘What a Difference Does it Make? A Film About Making Music’ от край до край и да споделим впечатленията си.

Припомняме, че продължава кандидатстването за двата тазгодишни семестъра на Академията! Възможността да изпратите своите документи и продукти се разпростира до 18 март 2014 г. Повече за апликационната форма ще намерите ТУК.

Повече за Red Bull Music Academy ще намерите на:

Official site: http://www.redbullmusicacademy.com/
Facebook: https://www.facebook.com/RedBullMusicAcademy

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes