Lena Cullen – ‘Here For You’ (feat. By Andrea) (видео + mp3 даунлоуд)

MP3/Даунлоуди, Видеоклипове — От на декември 2, 2013 в 10:59

Британската изпълнителка Lena Cullen е изцяло ангажирана с дебютния си албум, а пилотният сингъл от него – ‘Here For You‘, освен че беше пуснат днес като безплатен даунлоуд, си има вече и свое официално видео. 

Тракът е продуциран от младия французин Andrea, за когото неведнъж сме писали в нашето издание. Той е най-вече популярен с широките си пръсти, като досега е споделял всичките си песни за свободно сваляне. Както виждате и ‘Here For You‘, макар не изцяло лична продукция, не прави изключение от традицията.

За повечето от вас Lena Cullen най-вероятно не говори нищо, но ще споделим, че до момента тя е работила с изпълнители като Maya Jane Coles, Engine-Earz Experiment, Emalkay, Drumsound и Basssline Smiths.

За момента не се знае кога ще излезе първото LP на Lena. Единствено късметлиите, посетили партито по случай четвъртия рожден ден на дъбстеп отряда Dub Police са чули как приблизително ще звучи той. Това, с което сме запознати обаче са имената на продуцентите, взели участие в него. Освен вече споменатия Andrea, с авторско творчество присъстват и Shadow Child, Delta Heavy и Cutline.

Here For You‘ може да бъде свалена безплато от ТУК.

Повече за Andrea и Lena Cullen ще намерите на:

Official site: http://andrea.bandcamp.com/
Twitterhttps://twitter.com/andreamoonchild
https://twitter.com/LenaCullenMusic
Facebookhttp://www.facebook.com/andrea.musique
https://www.facebook.com/LenaCullenMusic
Soundcloudhttp://soundcloud.com/andrea-music
https://soundcloud.com/thelenacullenband
Youtubehttp://www.youtube.com/LenaCullenMusic

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes