Groovy Sessions празнуват четиристотното си предаване с Mr. Goju (20-ти декември @ бар 4 СТАИ)

Събития (минали) — От на декември 18, 2013 в 15:16

Литри алкохолно, безалкохолно и музика ще се леят на 20-ти декември (петък) едновременно на живо в бар „4 СТАИ“ и в ефира на Радио Нова. Повод е честването на юбилейното четиристотно предаване на Groovy Sessions със специален гост Mr. Goju!

Над 6000 албума и още толкова 7 и 12″ сингъла, както и около 2000 компилации – това е приблизителната равносметка на изтеклите 400 издания на предаването Groovy Sessions по радио Нова.

През последните близо 8 години, всяка неделя от 11 до 01 ч. през нощта, в ефира на радиото звучаха класически фънк, соул, джаз и афро бийт парчета, както и някои от любимите на екипа по-нови стилове (броукън бийт, ню джаз, латин брейкс, брейк бийт и модерен фънк).

Екипът на Groovy Sessions споделя: „Опитахме се с много хъс и любов в двата часа на предаването да подберем най-доброто от световната музикална продукция всяка седмица. Едва ли сме успели. През годините много неща се промениха. Появиха се нови стилове и течения, други изчезнаха, трети (позабравени) се възродиха. Същото се случваше и с нашия вкус. Преоткривахме класики, опитвахме се да превърнем други в такива. Но преди всичко страшно, ама страшно много се забавлявахме. И се опитвахме да предадем нашата радост и добро настроение на всички, които ни слушаха и се доверяваха на нашия избор. Така и смятаме да продължим занапред.“

gojuЗа да отпразнуваме заедно брой 400 на Groovy Sessions Radio Show, ни канят на купона на 20 декември в клуб „4 стаи“ (ул. Ангел Кънчев 1) след 22:00 ч. Входът е 5 лв.

Домакини на вечерта ще бъдат Funkusion, Oto и Досю Амуджев, а за специалният гост – вечеспоменатият им колега от Черна Гора Mr Goju. Неговото радиопредаване Migrations Radio show вече се е отправило към десетгодишния си юбилей, а общите ни музикални вкусове предвещават една дълга и гореща декемврийска вечер, изпълнена с много музика и добро настроение.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/557620164329889/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme
WordPress Themes