ABYSMATIC представят премиерата на дебютния си клип в компанията на STARTERAS , LOGO5, BASSCATZ и MC KAPPA IRIE (23 ноември @ бар 4 СТАИ)

Събития (минали) — От на ноември 18, 2013 в 17:38

Тази събота (23 ноември), клуб 4 СТАИ ще предостави терена си на ABYSMATIC, които ще отпразнуват появата на първото си официално EP – ‘WE ARE ABYSMATIC, WE ARE MANY‘, и ще представят премиерата на дебютния си видеоклип ‘Hands In The Air‘. Подкрепа в голямото събитие ще окажат някои от най-популярните артисти на българската електронна и хип хоп сцена, а именно STARTERAS (X-TEAM), LOGO5BASSCATZ и MC KAPPA IRIE.

Abysmatic е новаторски електронен/хип-хоп проект, създаден през 2009 г. от Денис Ников – мултимедиен продуцент и диджей в кросоувър метъл бандата Fyeld. Неговите широкоскроени виждания за музиката като цяло го подтикват да започне да експериментира с разнообразно звучене, което в днешно време несъмнено е високо ценено.

Първоначалната идея на Abysmatic е изцяло насочена към авторски продукции, силно повлияни от последните тенденции на стилове като дъбстеп, дръм и бас и трап. Впоследствие, резултатите от експеримента провоикират и естественото желание той да бъде представен на живо. Това довежда до включването на барабаниста на Fyeld и Милена Славова – Добромир Вълков, както и на класическата челистка Ива Колева. Опитът им да заменят акустичните си инструменти с тeхните електронни аналогии правят живото изпълнение на Abysmatic едно още по-неповторимо и интензивно преживяване, напомнящо за енергията на състави от ранга на THE PRODIGY и PENDULUM.

Дебютният видеоклип на групата, който ще видим на 23 ноември, е дело на нашумелия и неколкократно отличаван с международни награди режисьор Огнян Костовски (SUPERS4UPEN), а в кадрите взимат участие над 40 души: актьори, танцьори, музиканти и статисти. Тъмната визия и концепция на видеото са вдъхновени от книгата „Алиса в страната на чудесата“, тоест пълна наркомания.

Вечерта на премиерата ще започне със STARTERAs (X-TEAM), който пръв ще застане зад пулта. Непосредствено след неговото представняне ще излезат момчетата от LOGO5, а след тях ще дойде ред и на кулминацията на вечерта – прожекцията на клипа ‘Hands In The Air‘. Насъскани от звяра MC KAPPA IRIE, оцелелите в бара ще бъдат довършени от BASSCATZ, които ще разтърсят сградата с мощната си бас колекция чак до късните часове на нощта.

Началото на събитието ще бъде отбелязано точно в 20 ч.,а  входът ще бъде свободен.

Повече за Abysmatic ще намерите на:

Оfficial site: http://abysmatic.com/?
Facebookhttps://www.facebook.com/abysmatic

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes