‘Thriller’ на Basscatz ремиксиран от едни от най-добрите български продуценти (ОБНОВЕНА)

MP3/Даунлоуди, Новини — От на октомври 26, 2013 в 13:56

От днес, 18 ноември, във всички реномирани дигитални магазини може да намерите в наличност седмият официален релийз на най-успешния лейбъл за дъбстеп и бас музика у нас – Platform Music! Новият проект е посветен на миналогодишния хит на Basscatz Thriller‘ и е под формата на четиритраково ЕР, озаглавено ‘Thriller Remixes‘. Съставено от ремиксите на четирима от най-добрите български продуценти – Balthazar и JackRock, Highroll, Бalkansky/DrumKid, албумът предлага разнообразно звучене във всяка една от версиите си.

Ето и малко повече информация относно компилацията.

Balthazar & JackRock – двама от най-популярните български артисти на международната техно и хаус сцена с първи в списъка. Техният ремикс съчетава едновременно танцувалното усещане на стила с агресивната вибрация на оригиналния Thriller трак.

Basscatz - ThrillerЕдин от най-успешните български продуценти със световна популярност и стотици издания за най-големите електронни лейбъли – Иван Шопов също се включва в компилацията. Той подкрепи Platform още на старта с участието си в дебютната компилация Platformula 1, а в новия им проект е със специално двойно участие. Под името Бalkansky, той представя дъбстеп ремикс с безкомпромисно музикално усещане и вкус, а като DrumKid – една по-експериментална версия за песента.

Емблематичното българско дуо на Konspirator и Mocks – Highroll също се включва в проекта със свой вариант на Thriller, в който оригиналните рими на Grigovor са допълнени от енергични дръм енд бейс подложки и запомняща се бас линия. Оригиналният звук и високият професионализъм на Highroll наскоро беше високо оценен от световно известния лейбъл DJ SS – Formation Records, който ще издаде следващото им EP.

Продуктът може да бъде закупен от ТУК.

Повече за Platform Music ще намерите на:

Facebook: https://www.facebook.com/platf0rm?fref=ts
Soundcloud: 
http://www.soundcloud.com/platform-music
Youtube
https://www.youtube.com/user/PlatformBG

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes