Serocee организира конкурс и поредица миксове

MP3/Даунлоуди, Миксове, Новини — От на април 1, 2013 в 18:48

Освен десетките участия из Европа, приятелят ни и любим наш артист Serocee организира свой конкурс и собствена поредица миксове по понеделнишки. Повече сведения ще намерите надолу.

Ще започнем с информация около втората новина, тъй като е по-прясностояща. Сред почитателите и приятелите си Serocee е известен с благосклонността си по отношение на първия ден от работната седмица (за разлика от всички нас!). Тя, от своя страна, е подкрепена от още по-оптимистичното му мото „Mek Money Monday“, което той не пропуска всяка седмица да ни припомни (и към което смело ни приканва). Не случайно проектът от миксове е наименуван на заветната сиросиева фраза „Mek Money Monday‘“.

По-интересното около музикалния подбор и миксирането на парчетата е, че всеки може да допринесе за негоата колоритност – единствено и основно условие е да се запишете как казвате нещо обнадеждаващо (било то дори и поздрав към родителите), да назовете родината си и да споменете името на съставителя на микса (т.е. това на Serocee), като не пропуснете да изречете патетично „Mek Money Monday Mix!“ Може дори и да посочите някоя любима песен, която при възможност да бъде включена в траклистата на следващия понеделник. Селекцията на парчетата е много пъстра и  абсолютно подхождаща на вякакъв вид дейност – дали докато работите, докато се разхождате или возите в превозно средство, дори докато вдигате гирички – и гарантира 100%-ово позитивно настроение!

Поради технически съображения не сме в състояние да ви представим прологът, респ. първата част, на поредицата миксове, но пък затова, сте в цялото си право да преслушате „парт 2“ от днешния понеделник.

Да не пропуснем да кажем 2-3 думи и за предизвикателството ‘Manabadman‘, в което може да се включите и вие. Условията са прости и следват три основни стъпки:

  1. Сваляте парчето на Serocee ‘Manabadman‘ от ТУК.
  2. Записвате се като младежа на видеото по-долу.
  3. Изпращате записа си на имейла на Serocee.

Най-добрите видеа ще може да видите на http://www.youtube.com/serocee

Повече за Serocee ще намерите на:

Official site: www.serocee.com
Twitterwww.twitter.com/serocee
Facebookwww.facebook.com/seroceewindrushpickney

Тагове: , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes