Рут Колева – ‘Slow Fire’ (feat. Rebelites) (видео)

Видеоклипове — От на март 12, 2013 в 18:04

Преди няколко дни Рут дискретно ни представи новото си видео към парчето ѝ ‘Slow Fire’ – съвместна продукция с родната реге банда Rebelites, част от миналогодишния ѝ ЕР-албум ‘Future Sweet‘. Като казваме дискретно, имаме предвид, че появата на клипа из онлайн средите се осъществява предпремиерно, тъй като официалната церемония ще се състои чак през идната седмица, на 21 март. Интересно е да отбележим, че визуалната интерпретация на ‘Slow Fire’ е дебютен проект за режисьорския тандем на Александър Михайлов и Симеон Дамянов, (макар това да не е първата съвместна работа м/у Александър и Рут, който преди е снимал няколко нейни фотосесии). Самите кадри са осъществени в два столични клуба – в студио Графити и в клуб Студио 5.

И така, настъпването на пролетта ще бъде официално отбелязано с концерт на Рут в Sofia Live Club, която обещава да изпълни песни от предстоящия си албум. Началото на концерта е 22:00 часа, a събитието се осъществява в партньорство с Schweppes. Но с това пролетната треска, завладяла Рут, не свършва. След броени дни тя ще замине за Лондон, където ще снима клип към първия сингъл от новия проект. За съжаление, заглавието на песента, както и на самия албум, засега остават в тайна.

Уместно е да споменем още, че наскоро ‘Future Sweet‘ привлече вниманието на един от най-интересните азиатски лейбъли Sweet Soul Records, който ще започне разпространението на миниалбума в Япония в края на април тази година.

Билетите за концерта на 21 март вече са достъпни в мрежата на Eventim.

Тагове: , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes