4 ГОДИНИ CAMP SESSIONS с JAZZSTEPPA live (15 февруари @ клуб MIXTAPE 5)

Събития (минали) — От на февруари 12, 2013 в 10:08

На 15-ти февруари Camp Sessions ще празнуват четвъртия си рожден ден в club MIXTAPE 5. По случай празника си те са ни приготвили спиращо дъха шоу, на което специални гости ще бъдат момчетата от берлинското дуо JAZZSTEPPA!

Напомняме, че първото посещение на бандата се състоя по инициатива на родните музикални организации HMSU и mirizma, на 20 ноември  2010 г., по случай отбелязването на шестото издание на фестивала ‘Drum and Jazz’ в столичния клуб 4 KM Party Center. Ако сте пропуснали тогава да видите Gal Bar-Adon и Gal Moore на живо, то сега ви се отдава повторна възможност за наваксване на този пропуск! :) Разберете малко повече за тях от официалното пресинфо на мероприятието:

„През 2006-та година, един стар клуб е превърнат в двуседмичен фестивал на джаза и електронната музика. Организатори на събитието са именно Bar-Adon и Moore, чиято идея е да миксират живи инструменти с тежки бас линии и електронно звучене. Успяват да съберат джаз музиканти, продуценти и диджеи
от цяла Европа. Резултатът им харесва, и двуседмичния проект се превръща в група – JAZZSTEPPA. Следват издания за Hotflush и Studio Rockers. Освен това имат и три албума – ‘Jazzsteppa‘ (2009), ‘Hyper Nomads‘ (2011), и ‘Greatest Hits‘ (2012).

От българска страна партито ще бъде подкрепено от едни от най-активните български диджеи и продуценти. Всичко ще започне със сет на BASSCATZ, които имат зад гърба си вече два сингъла – ‘Moving Forward‘ (с участието на Ruth) и ‘Thriller‘. Съвсем наскоро пуснаха и свое парче в колаборация с Balkansky във второто издание на Platform Music.

Друг гост на събитието ще бъде Konspirator, основното движещо лице зад HMSU и част от High Roll. Годините и събитията го срещат с огромна част от елита на дръм и бас музиката. Благодарение на това, той е успял да изгради уникален стил. До него ще застане Bruhu, като се очаква двамата да ни завъртят главите със своята селекция. Xonic от Fruit Sessions бързо успя да спечели жадните за парти меломани. Можете да го срещнете един ден в някой бар, а на другия – в клуб. И в двата случая ще бъдете изненадани от селекцията му, която преминава през огромно количество стилове и темпо. Той ще си акомпанира с Emil Prize. Diamondz – част от True Badness – е неуморим, той не спира да търси и прави музика според последните тенденции на електронната сцена. Не случайно е избран да представи нашата страна на EXIT FESTIVAL 2012. Той ще излезe на сцената на club MIXTAPE 5 заедно със SAVA. Crash и Kickon избраха да бъдат заедно зад пулта, както в добрите стари времена. Дръм и бас/брейкбийт ветераните ще покажат, че ни най-малко не са спрели да се интересуват от тази музика и все още владеят изкувството на миксирането.

Повече информация за събитието ще намерите на: http://www.facebook.com/events/280121488780701/?fref=ts

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes