Disco Nutter & Roka – ‘Only Things’ (mp3 даунлоуд)

MP3/Даунлоуди — От на ноември 16, 2012 в 11:15

В духа на традицията, новият сингъл на Bonkerz Audio отново е безплатен. За разлика от EP-то „Remixes:01“, тук фокусът не е върху отделни ремикси, а върху „Only Things“ – трак, плод на съвместната работа между Disco Nutter и Roka.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Точно две години минаха от последното EP, което Disco Nutter & Roka издадоха за Bonkerz Audio.

Тези 2 години минаха ужасно бързо, едвам ги усетихме. За Roka сме ви разказвали и преди. Той беше вторият човек, който направи микс за нас (прочетете интервюто ни с него тук). Roka издаде 2 EP-та за Digital Sanctuary Recordings, трак за компилация на Overtech Recordings (заедно с Ford, Place 2B, Asphexia, Camel, Ophlot и други) и негов трак беше ремиксиран от изключителния Culprate.

Disco Nutter взе участие в Red Bull Music Academy 2011 (която е номинирана за наградата на Европейския съюз за съвременна архитектура, както разбрахме вчера) и издаде парчета за компилациите на Saturated!Records и Red Bull Music Academy (заедно с Om Unit, Dorian Concept, Mark Pritchard, Brenmar, Canblaster и други).

В духа на традицията, сингълът отново е безплатен. За разлика от EP-то „Remixes:01“, тук фокусът не е върху отделни ремикси, а върху „Only Things“ – трак, плод на съвместната работа между двамата музиканти. Тежкият бас, игривите перкусии и семпълът се обединяват в нещо, което си заслужава да чуете.

Изтеглете „Only Things“ от тук.

Повече за Disco Nutter & Roka ще намерите на:

Official site: http://bonkerz.org
Disco Nutter Soundcloud: http://soundcloud.com/disconutter
Roka Soundcloud:  http://soundcloud.com/rokadubs

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme
WordPress Themes