The Black Keys & RZA – ‘The Baddest Man Alive’/’The Man With The Iron Fists’ (видео)

Видеоклипове, Новини — От на октомври 23, 2012 в 13:08

RZA прави дебют като режисьор на филм, а ‘The Baddest Man Alive’ е един от саундраковете към него. ‘The Man With The Iron Fists’ е заглавието на първият официален филм на рапъра, чиито снимки са осъществени в Китай. Той тръгва по кината от следващия месец, a на плаката ясно се разчита името на Quentin Tarantino.

Действието на дългометражната продукция се развива през 19 век в малко селце в Китай. Там, местният ковач, с прякор Ковача (в ролята RZA), е принуден да даде живот на много сложни за изпълнение смъртоносни оръжия, с които да въоражи своите съселяни, след като опасен противник заплашва да унищожи селото им. След приключване на изработката на оръжеиния арсенал Ковача се присъединява към мобилизиралата се армия и започва да избива наред врага си, за да защити своята общност.

Сред актьорите срещаме името на Russell Crowe в ролята на Jack Knife – пристрастен към опиума войник, който получава псевдонима си, благодарение на „запазената му марка“ оръжие – неговият нож. Героят е вдъхновен от братовчеда и музикалне колега на RZA Ol’ Dirty Bastard (Wu-Tang Clan), но какви са причините за вдъхновение, не се знае.

В България, разбира се, ще трябва да си почакаме до началото на новата година, когато се очертава продукцията да влезе и в нашите киносалони. Повече за филма ще намерите ТУК, а сега вижте най-накрая видеото към саундтрака на филма.

Източник: Wikipedia

Тагове: , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes