Masta Killa работи по третия си официален албум

Новини, Предварителни Прегледи — От на октомври 23, 2012 в 11:26

Masta Killa може да не е един от най-популярните и любими на феновете членове на легендарната хип хоп формация Wu-Tang Clan, но новината за новия му солов проект погъделичка любопитството ни до немай-къде. Не само, защото името му се свързва с това на клана, но и защото албуми от подобен, ако искате, го наречете „олдскуул“, калибър не излизат всеки ден.

Името на предстоящия студиен проект на Jamel Arief (г-н Killa) носи заглавието ‘Selling My Soul’ и се очертава да започне да се разпространява официално от 11 декември чрез лейбълите Nature Sounds и Royal Lion Music.

Wu-Tang-протежето твърди, че новият му продукт носи твърде емоционален заряд не само заради инструменталите в него, но и заради самите лирики, които са изпълнени със съдържание. 

„Музиката за този проект представлява нещо като душевна кутия. Всичко, което е част от вътрешността на човека е част от душата му. Аз съм вложил цялото си същество в това, която правя и съм готов да се отдада на този бизнеса – да продавам душата си.

Албумът е съставен от шестнайсет трака, някои от които са колаборативни продукции с хип хоп продуцентите Mathematics, 9th Wonder и PF Cuttin и с легендите Kurupt и Ol’ Dirty Bastard – все артисти, зад чието име спокойно можем да сложим подчертан удивителен знак!

Освен третият си студиен албум деветият член на хип хоп клана, г-н Masta Killa, готви и още един (‘Loyalty Is Royalty’), който обаче не се разглежда с приоритет за момента. „Той [Loyalty Is Royalty’] е нещо, което, феновете очакват от мен като продукция… Аз изпитах нуждата първо да ги срещна с [малко по-различно] соул звучене.

Между другото май доста от песните от предстоящото LP са били замислени да бъдат част от следващата идея (следващият албум, който споменахме), но официална информация за подобно явление не ни е известна, затова по-добре да се отправяме към приключване нa публикацията. Selling My Soul’ може да бъде поръчан в три различни варианта – в стандартен, състоящ се единствено от физическото копие на албума, и два, придружени от разни глезотиики. Какви точно, може да научите сами от официалния уебсайт на рапъра.

Траклиста на ‘Selling My Soul’:

1. ‘Skit’
2. ‘Intro’
3. ‘Soul & Substance’
4. ‘R U Listening’
5. ‘Things Just Ain’t The Same’
6. ‘Part 2’
7. ‘Cali Sun’ (ft. Kurupt)
8. ‘What U See’
9. ‘Food’
10. ‘Skit’
11. ‘All Natural’
12. Wise Words’
13. ‘Divine Glory’
14. Skit’
15. ‘Dirty Soul’ (ft. Ol’ Dirty Bastard)
16. ‘Wisdom’

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes