Trimbal – ‘Confidence Boost’ (Harmonimix) (видео)

Видеоклипове — От на септември 24, 2012 в 22:41

Новото старо парче на Trimbal и Harmonimix ‘Confidence Boost’ малко или много наподобява по-скроо на лирически монолог, отколкото на цялостно написана песен. Затова сме длъжни да предупредим, че продукцията не е за всяко ухо и не подхожда на всеки стил.

Грайм емсито Trimbal , a.k.a. Trim, и британският музикален продуцент Harmonimix (зад чийто проект се крие името на James Blake) издават два съвместни трака през R&S Records.

Confidence Boost’, наред с другото им общо парче ‘Saying’ са записани още преди две години, но чак днес (24 септември) излизат на бял свят. Във връзка с новия рилийз Blake и Trim, който е и бивш член на легендарната формация Roll Deep, заснеха първото си официално видео към първия споменат трак, в което дори и Blake се появява, но неговото участие се изразява единствено в зяпане в обектива на камерата.

Интересното около тази колаборация е, че самият е спомогнал донякъде за осъществяването ѝ като проект. Именно той е човекът, насърчил Blake да поеме инициативата и да склони глава пред зарада на грайма като стил, което съвсем не е било първоначалната му представа за съвместна работа с Trim.

Парчето малко или много наподобява по-скроо на лирически монолог, отколкото на цялостно написана песен със записани като комплект към нея вокали. Някой ще си каже, че чак около 1:12-тата минута започва да се случва нещо с конструкцията ѝ, но преди обаче да предприемете каквито и да е негативни критически обръщения ще е добре да кажем, че причината за подобен „дефицит” на звукови елементи е, че това е една от главните характеристики на зародилия се и ние не знаем кога музикален стил „електро грайм”. „Strike a pose.“

Trimbal – ‘Saying’ (Harmonimix):

Повече за James Blake ще научите на:

Official site: http://jamesblakemusic.com/
Twitterhttps://twitter.com/jamesblake
Facebookhttps://www.facebook.com/jamesblakemusic

 

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes