Bulgaria Outlook Launch – MENSAH, BENNY PAGE & BADKLAAT

Събития (минали) — От на март 12, 2012 в 19:46

За трета поредна година от българската дъбстеп формация True Badness организират българското „Launch Party“ за Outlook Festival! Тази година ще се насладим на трима хедлайнери, покриващи широка част от спектъра на дъбстеп музиката – Mensah, Benny Page и BadKlaat.

––––––––––

Outlook Festival – един от най-бързо развиващите се фестивали за бас музика в Европа, наближава!

Тази година фестивалът ще се проведе от 30 август до 3 септември, като мястото отново ще бъде незабравимият форт в Хърватия. Локацията сякаш е извадена от един изгубен свят и много хора твърдят, че е една от най-уникалните дестинации в Европа – цветният полуостров Истрия се намира в северозападна Хърватия. На северозапад от него се намират кристалните води на Триесткия залив, а на югоизток – е заливът Кварнер. Най-големият град, разположен на полуострова е Пула.

На Outlook ще можете да се насладите, както на плажни партита, докато се препичате на септемврийското слънце, така и на нощни рейвове под охлаждащото действие на нощните ветрове. Разбира се, и тази година няма да бъдат пропуснати корабните партита, на които ще можете да се забавлавате с най-вълнуващите артисти и лейбъли!

Началото на подоговката за невероятния фестивал започва още от януари! Множество launch-партита се провеждат по цяла Европа, а и дори в Азия и Австралия! България също не е подмината! За трета поредна година от българската дъбстеп формация True Badness организират българското „Launch Party“ за Outlook Festival! Тази година ще се насладим на трима хедлайнери, покриващи широка част от спектъра на дъбстеп музиката – Mensah, Benny Page и BadKlaat.

MENSAH – H.E.N.C.H / Deep Medi /
https://www.facebook.com/dubmensah

Бас продуцент от Бристол, със стил, който той сам определя като „фючър фънк“. Черпейки вдъхновение от rave, grime и dubstep музиката, той прави всичко от „upbeat purple музика до доста тежки и изпълнени с бас парчета„. Досега е издавал парчета за Deep Medi, H.E.N.C.H. records и LoDubsRecords.

BENNY PAGE /Digital Soundboy / High Culture /
https://www.facebook.com/BennyPageDSB

Dubstep/jungle продуцент от лейбъла Digital Soundboy, който е един от утвърдените любимци на дръм енд бейс легендата Shy FX. С поредица от денсфлор хитове, като ‘Turn Down the Lights‘ и ‘Taking Over‘, Benny със сигурност ще зарадва любителите на drum and bass, jungle и dubstep звученето. Наскоро той създаде свой собствен лейбъл – High Culture, с което уверено върви по стъпките на ментора си.

BADKLAAT /Bassclash / Dubstar /
https://www.facebook.com/pages/BadKlaat/112032778839035

Едно от новоизгряващите имена на световната дъбстеп сцена. Най-точното определение за него дава Mista Jam от BBC Radio 1xtra: „BadKlaat е продуцент чиято музика подкрепям от известно време насам. Това е човек, който трябва да държите под око! Прави много интересна дъбстеп музика – много близка до корените на dubstep-а, но със звук който идва от бъдещето.

MC Jila е енергичния фронтмен и вокалист на небезизвестните Gentleman’s Dub Club., с когото успяхме да се срещнем миналата година (отново по покана на True Badness) на Bulgaria Outlook Launch 2011.

От българска страна на сцената ще излязат дръм анд бейс дуото Solid Circle (Digital Soul & Gomez), които ще се погрижат за дръм енд бейс феновете, както и резидентите от True Badness – Diamondz и Tommy Gun.

А ако искате да спечелите няколко доста интересни неща, като напр.:

– 2 All Access гривни за Bulgaria Outlook Launch party на 17ти март.

– 2 ваучера за напитки на Bulgaria Outlook Launch party на 17ти март.

– 2 билета за Outlook Festival 2012 от 30ти август – 3ти Септември (билета за кемпа не е включен).

За да участвате трябва да направите няколко прости неща.

1. Споделете този ФЛАЕР и това видео https://www.facebook.com/photo.php?v=10151388712465331 на стената си.

2. Отидете на страницата на Bulgaria Outlook Launch ♬ MENSAH, BENNY PAGE, BADKLAAT ♬ 17.03 @ 4KM, потвърдете присъствието си на събитието и публикувайте линк към видео с парче на някой от артистите, участващи в партито. Условието към последната стъпка е с максимум 30 думи кажете защо искате да отидете на Outlook Festival 2012.

Крайният срок за участие е 16:00 ч., 17.03.2012,а двамата победители ще бъдат избрани от представители на Outlook Festival и ще бъдат обявени 2 часа преди партито на стената на True Badness.

DIAMONDZ
https://www.facebook.com/DIAMONDZBASS

TOMMY GUN
https://www.facebook.com/TonmmyGunDubstep

SOLID CIRCLE aka Digital Soul & Gomez /Metafiziq / Chronic Vibez /
https://www.facebook.com/pages/Solid-Circle/308542369162633

hosted by MC JILA (Gentleman’s Dub Club) / Outlook //
https://www.facebook.com/pages/Gentlemans-Dub-Club/152510158124594

Билети на цена 15лв. може да намерите:
1. Магазини БАС: София, ул. Калиакра 27, до НДК или София, ул. Граф Игнатиев 32
2. Онлайн на www.ticketstream.bg
3. В мрежата от магазини разпространяващи билети на TICKETSTREAM – списък с магазини има тук: www.ticketstream.bg -> Места за продажба на билети

Билети ще се продават до деня на събитието. Цената на билета на място ще бъде 20 лв.
До събитието ще се допускат само лица навършили 18 години!

Moже да подкрепите българските ни участници Diamondz, Disco Nutter & Roka и VS, състезаващи се в Outoolk Festival 2012 Competition, чиято награда е участие в лайн-ъпа на фестивала! Техните песни се нуждаят от 100 на брой харесвания (като натиснете бутона „save tо favorites„) и 500 на брой слушания. Така, че, ако не разполагате със soundscloud-акаунт, то може поне да си пуснете песните им и да ги изслушате!


Disco Nutter & Roka – Outlook Festival 2012 Competition Entry by Disco Nutter


Diamondz – Outlook Festival 2012 Competition Entry by Diamondz Dubstep


VS- Outlook Festival 2012 Competition Entry by VS.waves

Повече информация за фестивала може да намерите на:

http://stashbg.com/novini/46-novini/986-outlook-2012

www.outlookfestival.com

www.dimensionsfestival.com

Тагове: , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes