Outlook 2012 наближава!!!

Новини — От на февруари 22, 2012 в 14:47

Outlook Festival – един от най-бързо развиващите се фестивали за бас музика в Европа, наближава! Готови ли сте?

––––––––––––

Тази година фестивалът ще се проведе от 30 август до 3 септември, като мястото отново ще бъде незабравимият форт в Хърватия.

Локацията сякаш е извадена от един изгубен свят и много хора твърдят, че е една от най-уникалните дестинации в Европа – цветният полуостров Истрия се намира в северозападна Хърватия. На северозапад от него се намират кристалните води на Триесткия залив, а на югоизток – е заливът Кварнер.

Най-големият град, разположен на полуострова, е Пула. На Outlook ще можете да се насладите, както на плажни партита, докато се препичате на септемврийското слънце, така и на нощни рейвове под охлаждащото действие на нощните ветрове.

Разбира се, и тази година няма да бъдат пропуснати корабните партита, на които ще можете да се забавлавате с най-вълнуващите артисти и лейбъли!

Началото на подоговката за невероятния фестивал започва още от януари! Множество launch-партита се провеждат по цяла Европа, а и дори в Азия и Австралия! България също не е подмината, като организатор на тукашното парти са момчетата от True Badness. На 17-ти март, ще можем да се насладим на селекцията на Mensah, Benny Page и BadKlaat. Съпорт ще окажат Diamondz, Tommy Gun, Solid Circle и емсито на Gentleman’s Dub Club MC JILA. Билетите в момента са на цена 15 лева и можете да намерите тук.

Бихме искали да изброим всички артисти, които ще присъстват на фесивала, но няма да ни стигне мястото! Ще ви кажем само, че ще можете да видите най-големите имена от  Dub, Dubstep, Reggae, Dancehall, Drum & Bass, Hiphop, Roots, Soul, House, Techno, Garage, Grime и Electronica сцените! До момента списъкът съдържа около 153 имена, които можете да видите тук.

Moже да подкрепите българските ни участници Diamondz, Disco Nutter & Roka и Souldn, състезаващи се в Outoolk Festival 2012 Competition, чиято награда е участие в лайн-ъпа на фестивала! Техните песни се нуждаят от 100 на брой харесвания (като натиснете бутона „save tо favorites„) и 500 на брой слушания. Така, че, ако не разполагате със soundscloud/mixcloud-акаунт, можете да гласувате директно през Facebook („Sign in with Facebook“) или пък то може поне да си пуснете песните им и да ги изслушате!


Disco Nutter & Roka – Outlook Festival 2012 Competition Entry by Disco Nutter


Diamondz – Outlook Festival 2012 Competition Entry by Diamondz Dubstep

А ако все още не сме ви убедили, че трябва да присъствате, то тогава разгледайте галерията на Outlook:

http://www.outlookfestival.com

Снимка: © Marc Sethi

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes