Остава съвсем малко до партито с Phaeleh и Von D

Събития (минали) — От на януари 27, 2012 в 14:05

Eдни от най-големите имена във future дъбстепа идват на гости у нас по покана на светкавично набиращия скорост промоутърски екип за музика и градска култура PLATFORM.

Прес-инфо: На 28 януари от 20.30 часа в клуб Mixtape 5 ще се потопим в дълбокия и мелодичен звук, меланхолични отклонения, нежни вокали, леки и подвижни бас секции в музиката на британеца Phaeleh и французина Von D.

Заедно с тях присъстващите ще могат да се запознаят с постоянно нарастващия екип на Platform, които ще представят от b2b изпълнения, групирани както следва: Weedess & Soundwave, Soundforia, Bashment & Dynamic, -99 a.k.a. Soulslept и бийтбокс showcase от шумния мръсник Skiller. Основният хедлайнер Phaeleh ще бъде подгрят от основателя и собственик на Platform – Jamez Bongg, който рамо до рамо с Monk ще представи специална deep dubstep селекция.

По едно рамо на партито ще ударят и Harry Up (основната фигура в Breakalicious), младата надежда Algoriddim, Harry Kash и Squadrum.

Разбира се, всички сетове ще са тематични и в тон с творбите на гостите, но към края на вечерта играта вероятно ще загрубее в посока на по-твърди звуци и бърз ритъм.

Промобилетите отдавна са изчерпани, на път са и тези на цена от 10 лева от предварителната продажба.

Видео:

Нека преброяването започне сега!

Още за гостите:

Phaeleh – Matt Preston a.k.a. Phaeleh („Фела”) е британски музикант, продуцент и диджей, представител на по-дълбокия future дъбстеп.  В момента той е един от гигантите в тази сфера и идва на крака за първи път в България, за да представи авторската си музика. Бъдете сигурни, че ще го направи както трябва. (Интервюто ни с артиста прочетете тук)

Von D – най-голямото име на френската дъбстеп сцена. Този хулиган е стигнал толкова далеч, че артисти като Skream го ремиксират. Безспорно Von D е top of the pop и идва да ви разклати мозъците с обилно количество ниски честоти.

Skiller – „бързата уста на изтока”, както го наричат в Дивия Запад. Нашата гордост – световен шампион в бийтбокс турнира GRANDE BEATBOX BATTLE, както и носител на престижната театрална награда ИКАР за авторска музика и оригинално оформление на представлението „Ноктюрно: от прахта до сиянието” за 2011-та година. В момента Skiller подготвя още проекти със сестра си Лилана.

Soundforia – едни от основните играчи в PLATFORM бандата и най-голямата ни надежда за авторски дъбстеп тракове. След като спечелиха последното издание на Fusion DJ Rally и представиха България на най-големия фестивал за балканска култура в Европа – Balkan Trafik в Брюксел (с проекта Fusion Embassy All Stars), младите таланти от Soundforia продължават да представят висококачествена авторска продукция, издигната от много бас и афинитет към българското.

Jamez Bongg & Monk – агент 007 и монахът са едни от ключовите артисти в PLATFORM, които скоро също ще имат с какво да се похвалят, но на първо време ще ви представят уникалния си сет на четири грамофона в събота.

Weedess & Soundwave – привидно млади и зелени, но пък с пъклени планове за световна доминация. Едни от най-обещаващите артисти в PLATFORM. Обещават  лек, концептуален сет в началото на купона.

Bashment & Dynamic – никой не ги е виждал, но по непотвърдена информация причинили последните земетресения в Япония. Представителите на хард-звученето в PLATFORM. Преди да започнат, си стегнете гащите.

-99 а.к.а. Soulslept – част от родната хардкор електроника, който влиза рязко с изцяло авторски сет. Звездите му говорят, той им пуска.

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme
WordPress Themes