Chimpo Feat. DRS – ‘Holding On’ (Видео)

Видеоклипове — От на юли 14, 2011 в 04:35

Манчестърският продуцент Chimpo се събира с DRS за издаването на съвместния им трак ‘Holding On’.

Манчестърският продуцент Chimpo се събира с DRS за издаването на съвместния им трак ‘Holding On‘. Не, не става въпрос за родните ни любимци от Dope Reach Squad, a за британския им колега рапърът Devastating Rhyme Specialist a.k.a. DRS.

Музиката на ‘Holding On е изцяло авторско дело на Chimpo, който от години е доказал, че е вещ по темата (и то най-вече практически) за геридж звученето и неговите разновидности – дъбстеп, грайм и т.н. Но все пак, продуцентът се ползва с протекцията на единият от бащите на ранния геридж Zed Bias, който освен че умее да си подбира „персонала“, знае и как да се грижи за него. DRS от своя страна също си е спечелил уважението на колегите си. Той гради авторитета си на юкейската ъндърграунд сцена повече от 15 г., а за това несъмнено играе важна роля жанровата разнообразност на песните, върху които реди. Неслучайно последната му съвместна продукция с Chimpo има доста положителен отглас в музикалната преса. От забързан плътен тембър на редене, участието му в новия трак се превръща по-скоро в мек и напевен глас.

 

Видеото към Holding On излезе на 6 юли 2011 г., а физиономията на МС DRS, която се показва почти през цялото време ни напомня малко за главния герой от ‘Fast & Furious’Vin Diesel.

Още от нещата на Chimpo можете да чуете на неговата Soundcloud страница.

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes