Jazzsteppa с нов албум

Новини — От на май 26, 2011 в 08:32

Съвсем скоро очакваме появата на новия албум на Jazzsteppa‘Hyper Nomads’.

По информация на Knowledge, на 13 юни 2011 г., Jazzsteppa се очаква да пуснат дългоочаквания си втори студиен албум Hyper Nomads‘. LP-то ще включва цели 19 трака, сред които срещаме имената на юкейските музикални животни Foreign Beggars, на Benjamin Zephaniah и на Ghetto Priest. ‘Raising The Bar’, тракът с „бегарите“, е вече на пазара, а към него ремикси са направили Wascal, Stray и Nuphlo Get, които можете да чуете по-долу.

От това, което успяхме да чуем от ‘Hyper Nomads’, ще ви споделим, че продуктът е изпълнен с много живи инструменти, баслинии, срещащи се на места хип хоп бийтове и разбира се много джаз мелодии!


Jazzsteppa & Foreign Beggars – Raising the bar by Studio Rockers

А по случай излизането на предстоящия си албум, момчетата от дуото пускат ‘Shansh Dub’-трака си (който за съжаление не е част от траклистата на LP-то) за безплатно сваляне.

Напомняме, че Jazzsteppa бяха едни от главните гости на шестото издание на ‘Drum and Jazz’ фестивала, организиран от HMSU и mirizma, като снимките от концерта, можете да видите тук или да прочетете специалното интервю, което дадоха те за сайта ни след пърформанса си в 4 КМ Party Center.

Траклистата на албума:

1. Baby Jesus
2. Raising The Bar ft. Foreign Beggars
3. Quick n Dirty
4. Baby, Don’t Leave Me
5. Holding Ground
6. Rusty Trombone
7. Minneapolis
8. Sweet Tooth
9. Do U LoV Me
10. Hebrew
11. Investment Decision
12. Stronger
13. Naked Lunch
14. i-Doser
15. Sewer Music
16. D U B
17. Lion
18. Taylor Rain
19. 4,000,000 Years Later

 

Тагове: , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes