Романтиката на електронната музика – Част 1 (The Weeknd – ‘What You Need’)

Видеоклипове — От на май 19, 2011 в 17:33

Запознайте се с The Weekend и вижте неофициалното видео към песента му ‘What You Need‘.


Съвсем случайно (и с малко закъснение) попаднахме на The Weekend. След няколкочасово упорито търсене на информация относно това, кой се крие зад този псевдоним, най-накрая успяхме да го идентифицираме с името на канадеца Abel Tesfaye. Момчето с основание си е избрало подобно сценично наименование – музиката му съвсем небрежно ни отнася в дългите и летаргични утрини на уикенда.

Клипът на ‘What You Need‘ не е официалното видео на трака, но най-вече идеята в него – за лесбийка, изживяваща кризата на несподелената любов, ни накара да си го пуснем още веднъж. Музиката е дело на Jeremy Rose (с кото се заформя първоначално идеята за The Weeknd) и ни подсеща малко за продукциите на James Blake. Вокалите на Abel Tesfaye, с риск да го убидим, ни напомнят много на гласа на Yolanda в съвместния ѝ трак с Pinch (‘Get up’).

Ако музиката ви е впечатлила точно толкова, колкото успя да грабне нас, на официалната страница на изпълнителите ще можете да си дръпнете и излезлия му през месец март микстейп ‘House of Balloons‘. Предупреждаваме, че повечето от парчетата в него не се доближават особено до ‘What You Need‘ (който също е включен в безплатния продукт), но пък затова определено ще са сред песните в тазседмичната ни траклиста!

И ето, че е време е за нежни ласки…

Тагове: , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes