Wretch 32 – ‘Unorthodox’ (feat. Example) (видео)

Видеоклипове — От на март 2, 2011 в 14:48

Рапърът и грайм емси Wretch 32 (Jermaine Scott) и юкейският му колега Еxample пуснаха вчера официално новото си видео.

Ще ви споделим накратко, че Wretch 32 е от Тотенхам, Лондон, и започва кариерата си на емси през 2006 г. До сега, певецът има съвместни проекти с Ghetts и с Bashy. Дебютният му, a и единствен за сега, албум е озаглавен ‘Wretchrospectiveи е издаден през 2008 г. В края на 2010 г., артистът е набелязан като един от „надеждните” артисти на 2011 г., като е номиниран от BBC в компетишъна ‘Sound of 2011’ (спечелен от изгряващата поп певица Jessie J).

Дебютният му рилийз ‘Traktor’, който се издаде преди месец и половина (на 16-ти януари) от Ministry of Sound достигна неминуем успех. От началото на излизането му до сега, той продължава да е сред първите позиции на различни топ-чартове, както и е вече ремиксиран от имена като Brookes Brothers, Dawood & Preston, Friction и от Mike Delinquant. За сега, рапърът работи по втория си албум, който все още няма официална дата на издаване, тъй като Scott иска да му се отдаде изцяло – Не искам да давам зор на креативността си, имам достатъчно време.”

На първи март, съвместният продукт на двамата рапера (Wretch 32 и Еxample) – ‘Unorthodox’, се развъртя из YouTube и достигна до невероятните 15 000 гледания за отрицателно време. Тракът е продуциран от дръм и бас дуото Future Cutsа негов режисьор е Ben Newman, който е режисирал също и видеото на Wiley – ‘Take That и на  DJ Fresh – ‘Gold Dust’. 

Именно тук, в Unorthodox’’ можем да разпознаем къдравата фурия от трака на Wiley. Парчето ще бъде издадено на 17-ти април таз.год, а неговото звучене ни връща към старите неща на Example. Единственият коментар, който сме склонни да отправим към заснетата продукция е, че сме доста впечатлени!

Тагове: , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes