За нас

Stash! е онлайн издание за съвременна музика и култура, създадено в началото на 2010 г. Мисията на проекта е да информира, образова и забавлява аудиторията си чрез своята непретенциозна платформа и скромен авторски колектив.

Идеята за подобна инициатива се заражда в началото на 2010 г. от желанието на създателите му да споделят впечатленията си от многообразните форми на взаимодействие между съвременната културата и обществото. Името “Stash!” се появява случайно. В чист превод от английски език понятието се свързва с българския жаргон „каше“, което най-точно описва и нашето предназначение – да събираме и да споделяме всякаква информация от музикален и културурен характер, която да споделяме на нашия сайт.

stash_wallpaper_ipad_2-

Първоначалната музикална тенденция на изданието се е запазила до някаква степен и до днес. Затова и фокусът продължава да пада предимно върху всеобхватното модерно звучене, идващо както от България, така и от чужбина. Независимо от това, всичко, зад което седи новаторска и/или оригинална идея, е добре дошло на страниците ни.

По своя характер екипът на Stash! е с непостоянна структура. Изданието няма базова локация, а броят и ролята на членовете му непрекъснато се изменят.
Нашите дейности:
  • популялизирането на нови песни, видеоклипове и всякакви проекти;
  • съставяне и провеждане на интервюта с редица популярни и не толкова популярни артисти;
  • отразяване на локални и национални събития;
  • др.
Nice Theme
WordPress Themes